top of page

Ik ben op zoek naar… JOU! En jouw organisatie!

Kun jij me helpen?Wat zoek ik?

  • Een (niet al te grote) organisatie in de creatieve sector, zorg, (ondersteunend aan de sector) onderwijs, overheid(sgerelateerd), communicatie of binnen het vak van coaching/therapie/psychologie. Het mag ook een tof maatschappelijk initiatief zijn!

  • Waar men oog wil hebben voor hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en/of neurodiversiteit

  • Waar een organisatievraagstuk ligt voor de wens tot verandering & beweging binnen (een deel van) het team of de gehele organisatie

  • Een businesscoach die bereikbaar is voor vragen & begeleiding en bereid tot het geven van feedback (De rol van de businesscoach vind je hier: https://www.suas.nl/opleidingen-en-trainingen/business-coach)


Waarvoor?

  • De “Mastermodule Psychologie in organisaties” van de SUAS (https://www.suas.nl/opleidingen/mastermodules/mastermodule-psychologie-in-organisaties)

  • De ontwikkeling en groei van een gedreven professional die bakken ervaring meeneemt op het vlak van organisatie & uitvoering in het grafische vak en individuele coaching & begeleiding van hoogbegaafde, hoogsensitieve volwassenen die te maken hebben met aanpassing/afwijzing en opgelopen trauma; IK!


Wat levert het op?

  • Een beroepsproduct waarin een beïnvloedingsstrategie (tool of interventie) wordt ontworpen en uitgevoerd om gedragsveranderingen van werknemers te bewerkstelligen rondom een actuele verandering in leiderschap, cultuur en/of gedrag in een organisatie.

  • (Nog meer) inzicht in de eigen organisatie

  • Heel veel dankbaarheid van deze student!


Mocht je bovenstaande lezen en net zoveel enthousiasme voelen als ik? Mijn DM staat open!


Als je het idee hebt dat er iemand binnen je netwerk zit te wachten op een beroepsproduct voor gedragsverandering; delen = lief!
Op LinkedIn en Instagram/FB plaatste ik bovenstaande post.

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik een beetje met mijn handen in het haar zat.
Vol enthousiasme en met enorme zin weer nieuwe dingen te gaan leren gaf ik mij november vorig jaar op voor de “Mastermodule Psychologie in organisaties” via STAP-budget om nu bij de bijna aanvang lichtelijk gespannen te moeten concluderen dat het nèt ff wat anders in houdt dan ik in eerste instantie verwachtte.
De mastermodule blijkt een onderdeel te zijn van de opleiding bedrijfskunde en ik hoopte in meer verdieping en toereiking van kennis op het gebied van psychologie.
Met het idee in mijn achterhoofd dat het product waar ik mee bezig ben uitgerold kan gaan worden naar (kleine) organisaties, zodat zij baat zouden hebben bij alle ervaring die ik heb in het kijken naar 'de zachte kant' van ondernemen, welke mijnsinziens vaak een ondergeschoven kindje is en waar je écht verbinding en werken in flow mee bereikt. Met hernieuwde energie wil ik aan de slag!
Want wie A zegt, zegt ook B! Dus even schakelen dat ik een bestaande organisatie binnen mag stappen om daar mijn onderzoek te doen en te mogen gaan ervaren wat deze studie mij op kan leveren qua inzichten en vernieuwde werkvormen.
Misschien net even buiten mijn comfortzone. Maar ja, is dat niet precies waar we als mens leren?

Dus, kom maar op!
En een klein beetje een cry for help! ;-) Please be gentle with me :-)
20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page