top of page

Werkwijze en mogelijkheden

Werkwijze

Hieronder neem ik je graag even mee hoe de procedure bij De Witruimte Coaching werkt.

De start van een traject of losse sessies beginnen altijd met een online vrijblijvende kennismaking, de zogeheten intake.

Kennismaking

In het intake gesprek laat ik een aantal belangrijke vragen voorbij komen, zodat ik een goed totaal beeld kan vormen van je vraagstuk (of problematiek).

Er wordt een uur ingeruimd voor dit gesprek zodat we beiden echt even kunnen voelen of er een match is. Wél zo belangrijk als je met elkaar aan de slag gaat!

In dit gesprek zal ik je antwoorden noteren, dit is niet omdat ik geen aandacht voor je heb, maar juist omdat ik het bij onze volgende gesprekken ook nog goed voor ogen wil hebben. 

Het noteren aan mijn zijde is dan ook een van de redenen waarom dit gesprek online gebeurt. En de investering is dan voor ons beiden behapbaar; er is natuurlijk ook de mogelijkheid dat een van ons beiden na de intake niet door wil gaan.

Aan het einde van het gesprek zal ik je ook meteen zeggen wanneer jouw gevraagde mijn expertise niet is en je eventueel doorverwijzen naar iemand binnen mijn netwerk, indien dat passend is.

Zo weet je direct waar je aan toe bent, wel zo prettig!

In het intake gesprek bespreken we je inschaling, methodieken en je individuele wensen voor een (werkgevers)traject, losse sessies, of anderszins.

Je kunt hieronder zelf je (eerste) afspraak inplannen in de online agenda. Mocht je eerst even willen informeren of coaching bij De Witruimte Coaching iets voor jou is, dan kun je ook een mailtje sturen naar info@dewitruimte.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Tarieven

Intake: €35,- (incl BTW)

Particulier tarief: €115,-/uur (incl BTW)

ZZP tarief: €115,-/uur (excl BTW)

Zakelijk tarief: €149,50/uur (excl BTW)

Facturatie

Na elke (losse) sessie ontvang je een factuur met een betaallink.

Trajecten dienen vooraf betaald te worden, uitzonderingen in overleg.

Duur van de sessie(s)

Vaak duurt een sessie 1 uur, of zoals je boeking aangeeft qua tijdsbestek.

Indien je een (werkgevers)traject hebt afgesloten, kunnen de afspraken anders gemaakt zijn. Dit staat dan in de offerte vermeld.

Duur van een traject en regelmaat van de sessies

Indien je voor losse sessies kiest, bepaal je zelf de frequentie van de sessies en uiteraard ook wanneer je 'klaar bent met coaching'.

Voor trajecten wordt vooraf een opzet gemaakt van hetgeen behandeld wordt en hierop wordt het aantal sessies gebaseerd.

Online en live coaching

Wanneer je de voorkeur geeft voor online coaching, dan zou dat kunnen worden afgewisseld met je komst naar de praktijk in Den Haag. Vaak is het dan het meest handig wanneer we online beginnen, en dan live sessies inplannen.
 

Geheel alleen online coaching, dat doe ik niet meer - enkel voor de mensen die vanuit het buitenland gecoacht willen worden.
Het is niet altijd nodig naar de praktijk te komen, zo is coaching voor iedereen beschikbaar. Een combinatie van eerst online coaching gevolgd door 1 of 2 live sessies is ook een optie.

De ervaring leert dat IEMT niet online ingezet kan worden en sommige interventies zijn een stuk effectiever wanneer live ingezet. Ik zal je in die gevallen ook vragen naar de praktijk te komen.

bottom of page