top of page

Over Marjolein

Ik ben Marjolein Olsthoorn-Kemperman (1978), getrouwd met een sportieve man met AD(H)D/ASS. Samen hebben we twee geweldige jongens, waarvan we van de oudste weten dat hij (ook) hoogsensitief is en prikkels nodig heeft. De jongste is strong willed HSP en zit op een basisschool voor meer- en hoogbegaafden.

Ik heb een creatieve achtergrond als grafisch vormgever. Daar komt de naam ‘De Witruimte’ vandaan. De witte ruimte in je ontwerp, geeft de ondersteuning zodat de kernpunten goed tot zijn recht komen. In coaching is het juist net andersom; focus je niet op het ‘pijnpunt’, maar kijk naar de mogelijkheden in alles eromheen. Het ‘Wat Werkt Wel’-principe. Hierin vind ik het des te belangrijk uit te zoeken hoe het voor jou specifiek wél werkt.

Vanuit die carrière als grafisch vormgever ben ik mij gaan richten op het plannen en organiseren binnen creatieve bedrijven, omdat dit zo ontzettend natuurlijk aan sluit bij mijn karakter. Na een periode waarin ik de ziekte van Pfeiffer moest uitzieken, merkte ik dat de wereld mij soms te overweldigend kon aanvoelen. Lang dacht ik dat ik anders en apart was, totdat ik mij ging inlezen in hooggevoeligheid en alle puzzelstukjes op zijn plek vielen. Als ervaringsdeskundige kan ik je op dit gebied dan ook perfect bij staan. Ik ben zelf in alle valkuilen gestapt! ;-)

In ons gezin komen we voor de nodige uitdagingen te staan en vanuit persoonlijke interesse ben ik mij gaan verdiepen in praktische psychologie. Ik ben gecertificeerd NLP Master coach. Mijn coaching is dan ook op NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gebaseerd; nuchter en praktisch, kijkend naar het proces van handelen. Daarnaast volgde ik opleidingen en trainingen op het gebied van HSS (high sensation seeking), HSP (hoogsensitiviteit), HB (hoogbegaafdheid), systemisch werk en familieopstellingen (op tafel). Ik richt mij op de ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling voor volwassenen.

bottom of page