top of page

Ervaringen/reviews

"Marjolein is de persoon die jou weer op de rails krijgt als je dreigt te ontsporen. Waar je terecht kan voor een luisterend oor, goede adviezen maar bovenal kennis en kunde welke je handvaten geven om de situatie de baas te blijven en je beter te voelen. Topcoach!"

Martin, veteraan

"Ik gun iedereen die stappen wil zetten iemand zoals jij… elke dag nog blij met de inzichten die je me hebt gegeven… er is zoveel meer rust gekomen en plezier en gewoon een fijnere manier om met mezelf om te gaan."

Marion, via HSP&Werk

“Dat was de laatste keer! Na het krijgen van inzichten, handvatten en vertrouwen in mezelf neem ik afscheid van Marjolein als een blij en gelukkig mens. Dank Marjolein! Mij zie je niet meer terug ;-)”

Hanneke Kerssemeijer, via Anahata Coaching (sept '23)

 

“Ik heb een traject voor HSB gelopen bij Marjolein. Ik ben 19 jaar, wat best een vroege leeftijd is om te ontdekken dat je HSP bent. Ik had een negatief beeld over HSP. Tijdens het traject werden mijn gedachten ontkracht. Ik heb geleerd dat ik prikkelzoekend HSP’er ben en hoe ik daar beter mee om moet gaan. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven over mezelf. Ik kon mij geen beter persoon bedenken om mij te coachen dan Marjolein. Dit avontuur had ik zeker niet willen missen.”

Marijn Morssink, via HSP&Werk (sept '23)

"Je voelt je onmiddellijk op je gemak bij Marjolein en/in haar fijne sessie ruimte. Ze luistert goed en door haar gerichte vragen kom je zelf tot bepaalde waardevolle inzichten waarvoor ze je de juiste handvaten kan reiken.

Haar introductie sessie voor een IEMT behandeling ervaarde ik als zeer bijzonder."

Deelnemer kennismaking IEMT

"Marjolein is heel vakkundig en had een geweldige voorbereiding, waardoor ik echt het gevoel had, dat ik gezien werd. Dus van mij krijgt ze de maximaal aantal te geven sterren."

Rianne Seton, e-coaching behorend bij 'omgaan met MIJN hoogsensitiviteit' (via Anahata Coaching)

"De coaching van Marjolein heeft me veel nieuwe en nuttige inzichten opgeleverd t.a.v. mijn HSS kant. Ik vond het prettig om bij haar op de bank te kunnen voelen waar ik precies tegen aan loop, waar dat vandaan komt en bovenal te bedenken hoe ik het vervolgens kan aanpakken. Ik kreeg hiervoor handige tools, waaronder de waardeladder. Ik heb hierdoor meer grip heb gekregen op mijn Rejection Sensitivity, iets wat mij veel rust brengt. Bijkomend voordeel: de praktijk zit in een leuk souterrain en veel van de nuttige informatie heeft Marjolein gebundeld in mooie bestanden die je thuis kunt nalezen."

Pauline Zellenrath

"Marjolein heeft voor mij een veilige omgeving gecreëerd, waardoor ik me op mijn gemak voelde om mijn meest kwetsbare kant te laten zien. Ze voelde haarfijn aan wat ik nodig had en speelde hier goed op in. Soms theorie om bewust te worden van mijn gedrag, soms IEMT om opgebouwde emoties uit het verleden te verwerken. Ik heb veel tools gekregen, waaronder de waardenladder om te zien wat ik nodig heb. Die pak ik er regelmatig bij als ik merk dat iets me dwars zit. Zo leer ik mijzelf nog steeds beter kennen en kan ik zelf richting geven aan de stappen die ik zet. Al met al ben ik met Marjolein naast me een veel krachtiger, authentieker en zelfstandiger mens geworden." 

Janine

“Marjolein heeft veel kennis over HSP en weet dit op een enthousiaste en persoonlijke manier over te brengen. Daarnaast stelt ze prikkelende vragen die je aan het denken zetten en een stapje verder brengen. Het HSP Café is een fijn initiatief om herkenning te vinden bij andere HSP’ers en elkaar te inspireren. Haar praktijkruimte is een fijne plek waar je je meteen thuisvoelt.”

Marije, deelnemer HSP Café Den Haag

 

“Marjolein is open, hartelijk, duidelijk en eerlijk over wie ze is, wat ze kan en wat ze weet en doet. Ze ziet en voelt aan welk handvat je op het juiste moment toe mag vallen.”

Anoniem, deelnemer HSP Café Den Haag

 

“Marjolein is een echte TOP coach! Vanaf het begin merkte ik aan haar dat ze snel door had wie ik was en wat ik nodig had. Ze stelde de juiste vragen om doelen realistisch te houden, in het 'hier en nu' te blijven en ondertussen te mogen 'dromen' naar dat einddoel. 

Daarnaast kon ik alles met haar delen waar ik tegen aan liep en ik kon daarin mijzelf zijn, met al mijn emoties. Ze gaf mij vertrouwen in wie ik ben en wat ik kan. En eigenlijk liet ze me geloven dat ik nog veel meer kan dan wat ik zelf dacht. Met als resultaat dat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen en ben gestart met mijn opleiding.

Ik heb veel van Marjolein geleerd en voel me echt sterker door haar geworden!"

Wendy, traject HSP&Werk

 

"De coachingsessies bij Marjolein hebben mij veel spiegels en begrip opgeleverd en veel belangrijke 'oja' momenten. 

Wat voelt het goed om begrepen te worden in wat ik voel en doe. Ze heeft met mij o.a. een waardeladder opgesteld die mij goede handvatten geeft over hoe te handelen in situaties en ook de conclusies over voorkeurszintuigen zijn heel waardevol. Luisteren naar mijn gevoel deed ik vaak al wel, maar dit heeft voor mij bevestigd dat dat ook echt de juiste route is voor mij. Minder acteren 'zoals het hoort' en meer zoals ik het wil, dichter bij mijzelf."

Anoniem

"Ik was op. Radeloos, boos, verdrietig en vooral moe. Ik had nooit eerder coaching gehad, maar stond ervoor open en de behoefte was enorm. Ik heb echt geluk gehad met Marjolein als coach. Ze is echt een bijzonder mens. Ze confronteert, steunt, stuurt en helpt je. Ze is er, maar toch doe je het zelf.. dat is zo bijzonder aan haar manier van coaching. Nu ben ik kalm, tevreden en opgewekt. Ik ben je echt heel dankbaar ❤️"

Burcu, UWV kandidaat

 

"Ik wist het allemaal niet meer.. Ik had moeite met het verwerken van de gebeurtenissen in mijn leven, wist niet waarom ik was zoals ik was en had geen dromen meer over mijn toekomst. 
Er viel zoveel op zijn plek tijdens mijn coachingsperiode met Marjolein. Met haar “interactieve” therapiemethode leer je naar jezelf te luisteren, zie je in wat je echt wilt in dit leven en kun je met een gerust hart naar het verleden terugblikken. In mijn dagelijks leven denk ik nog vaak terug aan die mooie gesprekken en kan ik mijn uitdagingen tegenwoordig beter aan. Bedankt mooi mens 💜"

Sinem Çalışkan, UWV kandidaat

 

"Marjolein is heel goed in het stellen van een paar (ogenschijnlijk simpele) vragen, waarmee we snel tot de kern van mijn vraag te komen. Haar vragen maken mijn wereld groter. Haar vragen laten mij nadenken. Haar vragen werken openend en verdiepend. Haar vragen kunnen voor mij ook confronterend zijn (en toch stelt ze, ze). En dan luistert ze ook nog heel diep na het stellen van haar vragen. Hierdoor luistert Marjolein ook naar de vraag achter de vraagt en hoort ze ook wat er niet gezegd wordt. Dat doet ze vanuit een nuchtere, praktische en respectvolle houding. Sta je op een kruispunt? Voel je dat je een beslissing hebt te maken en houdt iets je tegen? Wil je een (werk)situatie verder bekijken om er invloed op uit te kunnen oefenen? Hoor je vaker bepaalde feedback terugkomen en wil je ermee aan de slag? Maak een afspraak met Marjolein!" 

Lysette van Zijl - de Groot

"In mijn speurtocht naar een goede coach die bekend is met hooggevoeligheid ben ik bij Marjolein terecht gekomen.

Het was een ‘feest der herkenning’. Met weinig woorden kon ik uitleggen wat mijn hooggevoeligheid in het dagelijks leven voor mij betekent en wat voor gevolgen dit heeft.

Marjolein heeft mij goede handvatten gegeven, waardoor ik die zaken die voor mij moeilijk zijn anders en beter aan kan pakken."

Anoniem

 

"Ik voelde mij op mijn gemak bij Marjolein, waardoor ik goed onder woorden kon brengen welke dingen voor mij moeilijk zijn.

Bedankt voor je hulp….fijn je te hebben leren kennen, Marjolein."

Frank

"Marjolein heeft veel kennis van verschillende methodieken die ze op een professionele wijze met veel passie voor het vak coaching weet in te zetten. Waarbij je als HSP'er op een persoonlijke wijze en met veel creativiteit wordt begeleid."

HSP&Werk kandidaat

 

"Ik heb heel veel baat gehad bij de coaching en dat zie ik in mijn dagelijkse handelingen terug. De impact die het heeft op mij is veel groter dan ik in het begin had verwacht. Ik ben zo goed in de juiste richting geduwd!"

UWV kandidaat

 

"Ik voel me veilig om zaken te bespreken en dit bevordert het proces om samen te werken. Ik heb veel baat bij het traject. De communicatie tussen beide partijen werkt goed. Voel me op mijn gemak ook om over andere dingen te praten. Ik ervaar het gehele traject als positief."

UWV kandidaat

 

"Ik voel me vooral begrepen, maar vooral gehoord. Je geeft mij altijd zo fijn de juiste sturing en stimulans waardoor ik mezelf niet meer zo overspoeld voel met emoties. Dit leer ik dmv jouw coaching ook zelf beter doen wanneer je er niet bent. Weer enorm bedankt; je bent echt een speciale vrouw."

UWV kandidaat

 

"Er was begrip, vertrouwen, erkenning en rechtvaardigheid. Marjolein was recht door zee, eerlijk, confronterend en daardoor prettig. 

Ik heb het traject als heel positief ervaren. Vooral mentaal heeft het mij enorm geholpen om stappen te maken en ook fysiek gaat het beter omdat ik weet waar mijn grenzen liggen en ik kan die op het werk en privé nu beter aangeven. In de toekomst durf ik ook open en eerlijk mijn grenzen aan te geven en laat ik oordelende meningen gemakkelijker van mij afglijden."

UWV kandidaat

reviews.png
bottom of page