top of page

Samenwerkingen

HSP & Werk

Vanuit het uitleven van de missie van HSP & Werk mag ik voor Esther Kaastra, als ervaringsdeskundige, de coachgesprekken begeleiden voor de diverse programma's van haar Sensitief Leiderschap trajecten.

Anahata Coaching / HSP at Work

Mijn ervaring als HSS'er en coach mag ik inzetten voor de coachees van Anahata Coaching/HSP At Work van Saskia Klaaysen voor de regio Den Haag.

Mijn expertise op het gebied van emotionele verwerking als IEMT professional, hoogsensitiviteit en Rejection Sensitivity worden zeer goed ontvangen in de diverse trajecten die ik begeleid.

Career & Kids/Career & Live

Als freelance coach ben ik jarenlang verbonden geweest aan Career & Kids en begeleidde ik kandidaten voor het UWV in de zoektocht naar het juiste evenwicht tussen werk, privé en het eigen ik.

 

Mijn ervaring zette ik in voor de UWV trajecten 'Modulair', 'Werk Fit' en 'Naar Werk'.

Dit zijn trajecten niet enkel alleen voor mensen die zich herkennen in hoogsensitiviteit, maar ook in afwijzingsgevoeligheid, perfectionisme, trauma en allerlei DSM diagnoses. Ook personen met afstand tot de arbeidsmarkt en zonder sociaal vangnet behoren tot deze UWV doelgroep. Een grote diversiteit aan cliënten mocht ik voorbij zien komen en een stuk op hun (levens)pad mee wandelen.

Door middel van coaching, waarbij voor mij de persoonlijke ontwikkeling centraal stond in de ondersteuning, kwamen de cliënten tot inzichten, mogelijkheden en opties voor de toekomst (zowel op werkgebied als in de privé situatie).

ANAHATA-Marjolein-5-StudioAnnemarije.jpg
HSP&WERK.jpg
blik op werk.png
og_icon.png
carki-logo.png
bottom of page