top of page

De website van www.dewitruimte.nl online!


Vorige week werden er professionele foto's van mij gemaakt. En, oh, wat vond ik dát spannend! En oh, wat zijn ze tof geworden! Ze zijn gemaakt voor Annemarije de Vaal van www.ohzomooi.com. En hoewel het allemaal mega buiten mijn comfortzone was, kreeg ik op instagram al veel leuke reacties! En het maakte mij enthousiast om aan mijn website te knutselen. Knutselen ja, want wat vind ik zo'n website een gedoe! Ontwerpen voor drukwerk is heerlijk, maar digitaal ontwerp is toch wel andere koek.

Er zullen dus best wat foutjes in de website staan en dingen waarvan ik later denk; oh die mogen toch wel anders. Voor nu staat hij online en is er weer een punt afgestreept van mijn buiten-de-comfortzone-lijst!

Wat heb jij voor het laatst buiten je comfortzone gedaan waar je een lekker gevoel van kreeg?37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page