top of page

Organisatievraagstukken

Ben je als organisatie of HR-manager op zoek naar positieve verbinding binnen het team?

Of een op maat gemaakte workshop?
Lees dan gerust even verder

Binnen je organisatie kan De Witruimte Coaching op diverse manieren iets voor je betekenen:

 

  • Nieuwe organisatie/huidig team; Bij de start van een nieuw op te zetten bedrijf of een huidig team een tweetal groepssessies begeleiden, te weten; een organisatieopstelling bij aanvang en een visie-sessie na de individuele sessies per teamlid. Hiervoor dienen alle leden van de belanghebbende partners/teamleden ieder afzonderlijk rekening te houden met 2 tot 3 individuele sessies voorafgaand aan de gezamenlijke visie-sessie. De individuele sessies kunnen ook aaneengesloten plaats vinden van 2-3 uur.

  • Op regelmatige basis een groepssessie begeleiden als her-ijkpunt om te zien of de neuzen nog allemaal dezelfde kant op wijzen.

  • Bij een al bestaande organisatie met het MT bestuur kijken waar de eventuele wrevel zit (middels een organisatieopstelling op tafel).

  • Een lezing organiseren binnen je organisatie met uitleg over hoogsensitiviteit. Handig, want ongeveer 20% van de mensen is HSP. Door middel van meer inzicht, kan er meer begrip ontstaan voor de behoeften van alle medewerkers binnen de organisatie.

  • Een workshop/training organiseren 'effectief communiceren', vanuit een NLP talig perspectief. Hoe geef je op een fijne manier feedback, zodat je collega of je opdrachtgever/klant er iets aan heeft? 

  • HR-managers; Meekijken met de individuele problemen/behoeften van je personeelsleden/medewerkers. Zeker ook als er zich gedrag openbaart van onzekerheid, angst of stagnatie.

Neem voor de diverse mogelijkheden even contact met mij op via marjolein@dewitruimte.nl.

IMG_4574_edited.jpg

"Door je
prikkelende vragen
te stellen,
luister ik je
tevoorschijn"

 

Marjolein Olsthoorn

bottom of page