top of page

Merry X-mas & Ho, Ho, Ho


of was 't nu go, go, go? ;-)


De vormgever, de perfectionist en de HSS'er in mij hadden strijd. Er moest en zóu een leuke kerstkaart komen dit jaar. Een met een kwinkslag, liefst een beetje grappig of juist nog liever bruikbaar op de een of andere manier. Ook na het ontvangen van de kaart. Want ik vind het ook leuk om (waarde) te geven. Nou, mislukt dus! De perfectionist is mij legde de lat wat lager, want ik wilde namelijk al die fijne mensen waar ik mee samenwerk, die ik mag coachen of die op de één of andere manier iets voor mij betekenen graag voor de kerst een boodschap meegeven. Dus was er een deadline, en dat vind de HSS'er in mij dan weer erg fijn, want dan beweeg ik en worden er knopen doorgehakt. Dus mocht je hem niet in je brievenbus hebben ontvangen, bij deze ontvang je hem digitaal! En de boodschap is net zo gemeend. Ik hoop dat de december maand jou mag brengen wat je wilt dat het je brengt. Dat je wat kunt vertragen en een mooie afronding kunt geven aan 2022. Dat je kunt terugblikken op al die momenten van geluk, rust of groei die er zijn geweest. Hoe klein ze wellicht ook waren. Dat je met mildheid naar jezelf kunt kijken. Dat je misschien ook al - net als ik - met veel nieuwe, leuke plannen uit kijkt naar een bruisend nieuw jaar. Met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Ik wens je alles wat jij nodig hebt voor het nieuwe jaar. Of dat nou rust is, of juist nieuwe plannen zijn. Maak er een mooi 2023 van!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page