top of page

Kom in actie voor WNF/3FM Serious Request!Vroeger deed ik vrijwilligerswerk in een verzorgingshuis. Dat gaf zoveel voldoening. Toen mijn kinderen nog een stuk kleiner dan nu waren, werkte ik in een vrij commerciële wereld en miste ik het 'bijdragen aan'. Inmiddels ben ik fulltime coach en hoe kan ik beter bijdragen dan mijn kennis en kunde in te zetten voor het goede doel? Om zo het innerlijk zelfvertrouwen van iemand te laten groeien en een heel klein steentje bij te dragen aan de actie.

Als verzoeknummer heb ik het nummer I Can Nee Clearly Nog van Johnny Nash aangevraagd. Want er mag ook best wat gelachen worden ;-)De Actie:

Alles wat je aandacht geeft, groeit


Loop je wel eens tegen jezelf aan? Zou je wel wat meer zelfvertrouwen willen hebben? Ben je er net achter dat je hoogsensitief bent en wil je daar wel eens wat meer over weten? Of ben je benieuwd wat coaching voor je kan doen?


Alles wat je aandacht geeft, groeit!

In dit geval in het positieve natuurlijk. Dat sluit mooi aan bij het ‘Let it grow!’ initiatief van 3FM en WNF.

Met deze kerstgedachte wil ik graag mijn tijd en kennis investeren om de hoogste bieder een coachingssessie aan te bieden. Dat kan online of live in mijn praktijk in Den Haag.


Ik plant graag wat zaadjes bij je die mogen uitgroeien in je persoonlijke ontwikkeling!


Spelregels

• Je draagt WNF en 3FM serious request een warm hart toe

• Je bent benieuwd naar coaching

• Je hebt behoefte aan een uur volledige aandacht van een professioneel coach

• Je bent hoogsensitief, of hier geïnteresseerd naar

• Je bent niet hoogsensitief, maar zou wel gecoacht willen worden

• Je bent de hoogste bieder, alle donaties komen ten goede aan de actie

• Je wilt online of live in de praktijk in Den Haag een uur gecoacht worden op jouw thema


De Witruimte Coaching, Marjolein Olsthoorn

www.dewitruimte.nl


Alles wat je aandacht geeft, groeit
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page