top of page

Agenda

mb-weekvandehsp-2022-logo-01.jpg

Tijdens de Week van de HSP (13 t/m 19 juni 2022) zijn er diverse workshops om te volgen. Zie hieronder voor het overzicht. Wanneer je je wilt aanmelden voor een van de workshops, ontvang ik graag een mailtje van je. Je bent van harte welkom!
De workshops zijn live in de praktijk in Den Haag en gaan door bij een minimum van 2 aanmeldingen.
Het grote voordeel is veel kennis opdoen en (h)erkenning ervaren in het contact met mede HSP'ers of geïnteresseerden in het onderwerp.

Workshop

HSP en afwijzingsgevoeligheid

Dag: Donderdag 16 juni 2022

Tijd: 14.30 uur - 17.00 uur

Duur: 2,5 uur

Kosten: €169,-

Wijze: live in de praktijk

Deelnemers: minimaal 2, maximaal 6

Aanmelding: https://paymentlink.mollie.com/payment/bT5fjkDy8j2GGUsT4nY5e/

Wist je dat je als HSP’er (hoogsensitief persoon) meer aanleg hebt om afwijzingsgevoeligheid te ontwikkelen? Bij afwijzingsgevoeligheid spelen vaak thema’s als ‘vind jij mij wel leuk genoeg?’ en verlangen naar begrip, bevestiging en waardering en kunnen die er voor zorgen dat je bepaalde angsten/stagnatie ontwikkeld. Herken je dit bij jezelf?

 

In deze workshop gaan we gezamenlijk op zoek naar wat voor jou belangrijk is in dit leven, naar waardoor je je getriggerd voelt tot negatieve energie en wat je hierin kunt doen om opties te vergroten om meer lucht te ervaren. Daarbij komt een stukje uitleg over wat afwijzingsgevoeligheid (=rejection sensitivity/RS) is en dat het vaak alles te maken heeft met je grenzen kennen, (aan)voelen en handelen naar wat voor jou handig is.

 

Geen ‘hoe het hoort’ volgens een ander, maar ‘wat werkt wel’ voor jou!

De Witruimte Coaching WeekVanDeHSP-HSP-RS.jpg
bottom of page