Agenda

mb-weekvandehsp-2022-logo-01.jpg

Tijdens de Week van de HSP (13 t/m 19 juni 2022) zijn er diverse workshops om te volgen. Zie hieronder voor het overzicht. Wanneer je je wilt aanmelden voor een van de workshops, ontvang ik graag een mailtje van je. Je bent van harte welkom!
De workshops zijn live in de praktijk in Den Haag en gaan door bij een minimum van 2 aanmeldingen.
Het grote voordeel is veel kennis opdoen en (h)erkenning ervaren in het contact met mede HSP'ers of geïnteresseerden in het onderwerp.

Workshop
Introductie HSP

Dag: Maandag 13 juni 2022

Tijd: 10.00 uur - 12.30 uur

Duur: 2,5 uur

Kosten: €169,-

Wijze: live in de praktijk, Het Souterrain Den Haag

Deelnemers: minimaal 2, maximaal 6

Aanmelding: https://paymentlink.mollie.com/payment/vXi3OqHLRiZkuNKmZqgCz/

Heb je al eens van HSP (hoogsensitiviteit) gehoord en herken je je er misschien in? Of wil je misschien wat meer weten over wat het precies in houdt?

 

In deze workshop gaan we in op de werking van het HSP brein, want HSP zijn is niets zweverigs; er gebeurd van alles in het brein.

Je leert welk type HSP’er jij bent, van rustzoekende tot prikkelzoekende, eventueel introvert of extravert. En wat dat dan inhoudt. En je wordt je bewust van wat je hierin nodig kunt hebben om het best tot je recht te komen.

Workshop
HSP en omgaan met stress
(door over- en onderprikkeling)

Dag: Donderdag 16 juni 2022

Tijd: 10.00 uur - 12.30 uur

Duur: 2,5 uur

Kosten: €169,-

Wijze: live in de praktijk

Deelnemers: minimaal 2, maximaal 6

Aanmelding: https://paymentlink.mollie.com/payment/gHb68GCUcwSGIsCB90XSy/

Misschien ben je al langer bekend met HSP (hoogsensitiviteit) en twijfel je er niet over of je HSP’er bent? En heb je soms wel moeite om om te gaan met stress?

 

In deze workshop gaan we in op wat stress met je kan doen en hoe je dit kunt ervaren door over- óf onderprikkeling en wat daaraan ten grondslag ligt. Je leert ook hoe jouw persoonlijke profiel is en wat je daarbij nodig hebt om lekker in je vel te zitten. 

 

Op zoek naar je eigen handleiding in een notendop (gezien de beperkte tijd)!

 

 

 

 

Workshop

HSP en afwijzingsgevoeligheid

Dag: Donderdag 16 juni 2022

Tijd: 14.30 uur - 17.00 uur

Duur: 2,5 uur

Kosten: €169,-

Wijze: live in de praktijk

Deelnemers: minimaal 2, maximaal 6

Aanmelding: https://paymentlink.mollie.com/payment/bT5fjkDy8j2GGUsT4nY5e/

Wist je dat je als HSP’er (hoogsensitief persoon) meer aanleg hebt om afwijzingsgevoeligheid te ontwikkelen? Bij afwijzingsgevoeligheid spelen vaak thema’s als ‘vind jij mij wel leuk genoeg?’ en verlangen naar begrip, bevestiging en waardering en kunnen die er voor zorgen dat je bepaalde angsten/stagnatie ontwikkeld. Herken je dit bij jezelf?

 

In deze workshop gaan we gezamenlijk op zoek naar wat voor jou belangrijk is in dit leven, naar waardoor je je getriggerd voelt tot negatieve energie en wat je hierin kunt doen om opties te vergroten om meer lucht te ervaren. Daarbij komt een stukje uitleg over wat afwijzingsgevoeligheid (=rejection sensitivity/RS) is en dat het vaak alles te maken heeft met je grenzen kennen, (aan)voelen en handelen naar wat voor jou handig is.

 

Geen ‘hoe het hoort’ volgens een ander, maar ‘wat werkt wel’ voor jou!

De Witruimte Coaching WeekVanDeHSP-HSPintroductie.jpg
De Witruimte Coaching WeekVanDeHSP-HSP-stress.jpg
De Witruimte Coaching WeekVanDeHSP-HSP-RS.jpg